+31850640396 info@skinmakeup.nl

Phibrows Online Cursus

Op eigen tempo, stap voor stap leren met craftmaster applicatie!

Algemeen

Phibrows microblading is een geheel nieuwe techniek binnen de wereld van semipermanente make-up (PMU). Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.

Wanneer je al ervaren bent enkel de tips and tricks mist OF geen tijd hebt om een tweedaagse workshop bij te wonen dan is de online cursus ideaal voor jouw, deze heeft als doel om jouw vertrouwd te maken met deze techniek. De opleiding hairstroke techniek is een totaal andere techniek dan permanente make-up met een pmu machine, je hoeft geen ervaren permanente make-up artiest te zijn.  Je blijft 6 maanden lang, dagelijks in contact met je master via de ‘Craft Master’ applicatie. Deze app is je online werk en leerboek met alle benodigde theorie en leerzame video’s. Dankzij de craftmaster krijg je toegang tot alle beeldmaterialen, verschillende teken technieken van alle masters, tips & tricks.

Via de app upload je de foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1). Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je microblading skills. Als je alle 12 levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het gouden certificaat “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van alle PhiBrows artiesten wereldwijd. De gemiddelde tijd die nodig is voor het verkrijgen van dit certificaat, ligt tussen de 3 en 4 maanden. Dit staat gelijk aan ongeveer 150 uur oefenen. Voor meer info en werking van de Craft Master applicatie zie: //www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE

 

Wat houdt de Craft Master in?

 

Craft Master bevat toegang tot alle microblading lessen. Deze lessen bevatten video materiaal, voorbeeld werk in video van bijna alle masters van Phibrows en met tekst geïllustreerde foto’s. De student moeten alle 12 levels die de applicatie bevat afronden om het officiële certificaat te behalen. In elk level wordt een beoordeling van het trainen beoordeeld doormiddel van foto’s. De opdrachten worden goedgekeurd wanneer deze dan ook daadwerkelijk is uitgevoerd zoals het zou moeten.

 

PhiAcademy zorgt voor een constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum (World beauty Forum Community) en ook via de officiële dermatoloog van PhiBrows dr. Phi, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

PhiAcademy biedt mogelijkheden om door te groeien van Phi Artist tot Royal Artist – Master Assistent – Master

Craft Master is een online Android en Apple IOS applicatie. Het is een vernieuwd concept van het klassikaal leren van de techniek in een daarvoor ontwikkelde leer-applicatie.

 

De kern voordelen van het microblading met de Craft Master applicatie zijn:

 • Leren op eigen tempo
 • Besparing van reiskosten
 • Geen tijd voor twee dagen live cursus
 • Leren en opdrachten uitvoeren wanneer u dat wilt
 • Ontvang toegewijde begeleiding met 1 op 1 support van je master Sule Ozlem Sari.

 

Registratie in de ONLINE-phibrows Microblading-certificeringscursus omvat de belangrijkste factoren boven alles die u zullen helpen de kunst van het microblading onder de knie te krijgen:

 • De Craftmaster Online / mobiele applicatie
 • De Phibrows Premium Kit
 • Zes maanden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de Phibrows-standaard haalt

 

Het werkt als volgt:

 • Na het voltooien van het registratieproces download je de Craftmaster-app op een van je apparaten (smartphone, tablet, ipad …) en wij activeren dit voor je.
 • Je ontvangt jouw Phibrows-kit per post (om te zien wat er in de kit zit, zie kit bijlage)
 • Je begint met het doorlopen van de verschillende niveaus in de applicatie.
 • Met ons toezicht gedurende de komende 6 maanden, ontwikkel je je vaardigheden, beheer je elk niveau en bereik je uiteindelijk de Phibrows-standaard.
 • Na alle opdrachten goed uitgevoerd te hebben ontvang je de titel phibrows artiest en wordt jouw Golden Certificate opgestuurd per post.

 

 

Certificaat

Om een gecertificeerd PhiBrows artiest te worden (Golden Certificate) en op de PhiBrows wereldkaart te worden opgenomen, dient de student aan te kunnen tonen dat hij of zij in staat is:

 • Strokes op oefenhuid te kunnen tekenen
 • Een symmetrische vorm van de wenkbrauwen op een live model te kunnen tekenen
 • Strokes op een live model te kunnen aanbrengen (behandeling op een live model).

 

Bovenstaande stappen worden aangetoond door het succesvol passeren van de 12 levels in de Craft Master applicatie. Gemiddeld hebben studenten 3 tot 4 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren. Indien niet voldoende wordt geoefend, kan dit traject langer duren.

 

Microblading Premium Kit bestaat o.a. uit:

 • 30 Disposable tools
 • 50 x PhiBlades U
 • 50x Self adhesive pigment container
 • 50x Skin Candy Phishield
 • 6x Skin Candy & Phitopic creams
 • 1x Phi Scissor & Phi Tweezer
 • 1x Universal Holder
 • 5x box op Phiwipes After Care
 • 5x Phiwipes Makeup Remover
 • 5x Premium Pigmenten
 • 3x Professional Pigmenten
 • 1x Phicompass
 • 2x Phibrows pencils
 • 1x Box of Phiwipes Block Tonic
 • 3x Latex Practice Pad
 • 1x Stroke Marker

 

 

Vooropleiding

Voor het volgen van de PhiBrows microblading workshop is geen speciale vooropleiding verreist. Wel is uw toewijding en realistische verwachting vereist tijdens de studieperiode.

 

 

Kosten

De totale kosten van de online traning bedraagt € 1550,- (exclusief BTW). Bij de training zijn inbegrepen: Premium Kit, 6 maanden ondersteuning  en toegang tot de Craft Master applicatie met door groei moeglijkheden.

Aanmelding
Per email aanmelden, vermeld hier alle factuurgegevens, je zult het factuur ontvangen. Zodra de betaling is ontvangen en verwerkt ontvang je hiervan een bevestigingsmail en wordt je ingeschreven tot de craftmaster.

 

Annulering
Er kunnen omstandigheden voorkomen waardoor je op het laatste moment verhinderd wordt om de training te volgen. Je kunt in dit geval zelf iemand anders regelen en jouw plaats laten overnemen. Het is helaas niet mogelijk om de training te annuleren na de registratie is voldaan.

In het geval dat de workshop niet door kan gaan, dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort. PhiBrows is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten of gemiste inkomsten, mocht de workshop onverhoopt niet door kunnen gaan.

 

‘’One day..? OR Day one.

You Decide!

Believe in yourself and go for it’’

 

Contact informatie

 

Sule Ozlem Sari PhiBrows Nederland

Mobiel: +31 639 59 53 33

Website: www.skinmakeup.nl

Email: info@skinmakeup.nl

Instagram: //www.instagram.com/skin_make_up_aesthetics/

Facebook: //www.facebook.com/skinmakeupaesthetics/

Met onze online training biedt studenten de mogelijkheid om exclusief online te studeren via de Craft Master-applicatie. Craft Master is een gloednieuw concept van het aanleren van de PhiBrows Microblading-techniek met behulp van een klassensysteem in een speciaal ontworpen leerapplicatie.

 • Belangrijkste voordelen van het leren van PhiBrows Microblading met de Craft Master-toepassing zijn:
 • Reiskosten besparen
 • Uw kostbare tijd besparen
 • Oefenen waar en wanneer u maar wilt
 • Het verkrijgen van nauwkeurige en specifieke begeleiding van de master

 

De applicatie is een hulpmiddel waarmee studenten kunnen communiceren met de Academie wanneer ze maar willen gedurende een periode van zes maanden.

 

De studenten sturen hun werk via Craftmaster, die vervolgens wordt gecorrigeerd door Phimaster Sule. De applicatie heeft 11 verschillende niveaus en de studenten moeten elk niveau, stap voor stap, doorlopen om het officieel PhiArtist-certificaat te verkrijgen.

Wanneer studenten niveau 10 bereiken in hun craftmaster-toepassing, zijn ze klaar om een ​​volledige procedure op hun eigen live-model uit te voeren.

Ik zal u begeleiden en ondersteunen terwijl u de vereisten vervult die nodig zijn om uw volledige certificering te behalen. De voortdurende steun van mij zal een groot deel van het ontwikkelen van je meesterschap zijn en zal ervoor zorgen dat je de Phibrows-standaard van uitmuntendheid en daarmee de EIPMU-normen bereikt. Na succesvolle afronding zullen studenten de zeer gerespecteerde Phibrows-certificering voor microblading ontvangen.

De applicatie bevat alle finest tips & trick met uren aan videomateriaal en honderden foto’s die studenten helpen alles te leren wat ze moeten weten over de PhiBrows Microblading-techniek. Studenten worden ondersteund door de officiële Master Sule Ozlem Sari.

Veel gestelde vragen

Zijn er andere ondersteuningsmiddelen naast Craft Master?

Naast de craftmaster sta je in contact met je master Sule Ozlem voor een support periode van 6 maanden. Via deze weg geven we de mogelijkheid om zowel vragen te stellen over microblading als de mogelijkheid om te communiceren en in contact te komen met wereldwijd phibrows leden.

 

Hoelang duurt het om het Officiële Phi Artist diploma te halen?

Over het algemeen is de gemiddelde tijd om het officiële diploma te halen 2/3 maanden (50 tot 100 bericht uitwisselingen met de master, 10 tot 30 getekende wenkbrauwen op oefenhuid). Gemiddeld halen 6 van de 10 studenten het certificaat van PhiAcademy.

 

Wat als ik mijn certificaat niet binnen 6 maanden kan behalen?

Iedere student krijgt 6 maanden de tijd dit is ruim voldoende voor het behalen van de officiële certificaat, over het algemeen halen studenten dit met 3 maanden. Wanneer 6 maanden niet voldoende is kun je extra tijd aanvragen.

 

Krijg ik ondersteuning nadat ik mijn certificaat heb behaald van de Master?

De master is beschikbaar voor vragen na het behalen van het certificaat.

 

Wat kan ik verwachten na het behalen van het certificaat?

Om tevreden te zijn en te blijven met de opleiding is het belangrijk dat er realistische verwachtingen worden gemaakt. Het succes van de opleiding hangt compleet af van het harde werk van de student en de benodigde tijd om te trainen met de techniek. Uw volledige toewijding tot microblading zal u de gewenste resultaten opleveren en daarbij gaat het behalen van het certificaat gepaard. Alle gecertificeerde studenten hebben het recht om deel te nemen aan de Perfection training, vervolg trainingen om door te groeien.

 

Hoe registreer ik mij voor een cursus?

Je kan je registreren door alle benodigde informatie door te geven als factuur gegevens. Hierna ontvang je het factuur voor de training, zodra deze is betaald ontvang je het bevestigingsmail samen met de stappenplan hoe je je account kunt aanmaken & activeren met craftmaster, na goedkeuring krijg je toegang tot de online leeromgeving.

 

Ik heb betaald kan ik gelijk beginnen met de cursus?

Zodra de betaling is verwerkt wordt jouw craftmaster geactiveerd voor toegang en kun je vanaf het moment al genieten van alle leer materialen. Jouw premium kit zal per post opgestuurd worden aan het doorgegeven adres.

Wat doe ik als mijn producten op zijn/waar kan ik deze bestellen?

U kunt alle producten kopen in onze webshop, hier kunt ook tevens ook overige salonproducten kopen.

 

Binnen hoelang krijg ik antwoord?

Binnen 48 uur wordt je beantwoord. Hou hier rekening mee met feest-/weekend dagen.

HOE WERKT DE CRAFTMASTER APPLICATIE?
Klik op deze //www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE&t=39s om de video te bekijken hoe de Craftmaster Applicatie werkt.

In onze bevestigingsmail zul je het stappenplan ontvangen hoe je craftmaster account kunt aanmaken en hoe je deze kunt activeren, na deze stap zullen wij jouw activatie activeren.

HOE LANG IS ER NODIG OM DE GEHELE CRAFTMASTER ONLINE EDUCATIE TE VOLGEN?
The maximale duur  van de training is 6 maanden.

HOELANG DUURT HET OM HET OFFICIELE CERTIFICAAT TE KRIJGEN?
Het hangt er vanaf hoeveel je traint. Iedereen heeft zijn eigen snelheid van hoe hij/zij zaken oppakt. Ongeacht de snelheid hoe iemand leert, om het PhiBrows certificaat te mogen ontvangen, moet je eerst alle 12 levels halen van de Craftmaster online educatie, en als je dit haalt, wordt je geplaatst als artiest op de Phibrows.com map. Ook na de 2-daagse cursus ontvang je een certificaat van aanwezigheid. (Certificate of Attendance)

HOE VEEL KOST HET OM EEN BEHANDELING UIT TE OEFENEN (IN MATERIALEN EN PRODUCTEN)
Gemiddeld is met 20 EUR kwijt per behandeling. Je kan tot en met 20 behandelingen doen met 1 fles pigment.

HOEVEEL MOET IK REKENEN VOOR MICROBLADING
Je zal marktonderzoek moeten doen in je eigen stad, om de prijzen te bepalen. De advies is niet lager dan €250 te vragen als je een erkende phibrows artiest bent.

HOE LANG HEB IK MIJN INVESTERING TERUG VERDIEND
De resultaten kunnen variëren, maar de meeste studenten krijgen binnen 7-12 maanden hun investering terug, ook omdat het afhankelijk is hoeveel je per microblading behandeling betaald krijg. Daarom is het het antwoord op deze vraag afhankelijk vanaf wanneer je begint met het behandelen via de microblading methode. Dit is ook weer afhankelijk van hoeveel tijd je nodig hebt om de cursus succesvol te volbrengen.

Een voorbeeld reken methode:

De cursus kost €1550 ex btw bevat een kit voor ongeveer 80 behandelingen. Laten we uitgaan van 70 behandelingen

Je vraagt €250 incl nabehandeling per klant

1550:250= minimaal 6 klanten dit betekent dat je je kosten heb terug verdiend en 64 klanten je winst zal zijn

1550:200= minimaal 7 klanten

 

TIP: Ga nooit te laag met de phibrows behandelingen, je onderscheid in naam is voldoende om de prijzen niet lager te gaan aanbieden dan je concurrenten.

HOE WEET IK WANNEER IK KLAAR BEN OM GELD TE VRAGEN VOOR MICROBLADING?
Dit is afhankelijk van je eigen zekerheid. Je kan een aantal gratis behandelingen doen om je zekerheid een boost te geven en daarna deze behandeling tegen betaling te verrichten. De meeste studenten zijn klaar binnen 1-3 maanden. Ben je al een ervaren specialist geef dan een tijdelijke korting om jouw aangeleerde techniek stapsgewijs te kunnen uitvoeren met de phibrows methode.

HOEVEEL MENSEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN MET DE SET?
Je kan ongeveer 70 tot 80 mensen behandelen.

WANNEER WEET IK DAT IK KLAAR BEN OM TE WERKEN MET ECHTE MENSEN?
Indien je level 11 hebt behaald, in de Craftmaster onlinetraining.

Boek jouw online cursus

Contactgegevens

Skin Make Up – Phi Nederland
Pa verkuijlaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Phi Nederland Official
Phibrows & Philings Master van Nederland