+31850640396 info@skinmakeup.nl

Permanente make-up in Hoofddorp

Ben je benieuwd naar wat permanente make-up voor jou kan betekenen? Skin Make Up legt je graag uit wat permanente make-up voor jouw gezicht doet tijdens een consult. Skin Make Up wordt gerund door Ozlem Sari. Ze heeft een opleiding schoonheidsspecialist gevolgd en is specialiste in permanente make-up. Ze is onder andere opgeleid door internationale artiesten voor het beheersen van de speciale technieken van (semi)permanente make-up. Dankzij deze speciale technieken creëert Ozlem het meest natuurlijke resultaat. Voor een consult en advies over de vormen die bij jouw gezicht passen, maak je een afspraak bij Skin Make Up.

Voordelen van permanente make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Permanente make-up voor lippen, wenkbrauwen of ogen is allemaal mogelijk bij Skin Make Up. Je kunt bij mij permanente make-up laten zetten voor je wenkbrauwen, permanente make-up voor lippen en permanente make-up voor eyeliner. Voor alle soorten permanente make-up kan ik verschillende technieken toepassen. De ene techniek is nog natuurlijker dan de ander, maar het is maar net wat voor resultaat je wilt zien. Bekijk op deze website over welke permanente make-uptechnieken ik beschik.

Permanente make-up op maat

Indien je bij Skin Make Up een behandeling permanente make-up wilt, nemen we daar de tijd voor. Aan het begin van de behandeling bepalen we de juiste kleur en de vorm. Hierbij kijk ik naar de verschillende eigenschappen van jouw gelaat om zo mooie en bijpassende wenkbrauwen, eyeliner of lippen te creëren. Jij kunt zelf door middel van voorbeeldfoto’s aangeven wat jouw wensen zijn. Ik kijk wel altijd in hoeverre dit realistisch is en in hoeverre dit echt bij jouw gezichtsvorm past. Jouw wensen en gezichtsvorm stemmen we dus op elkaar af voor het beste resultaat. Pas als jij zeker bent van je (kleur en vorm)keuze, ga ik aan de slag.

Ik wil een afspraak maken!

Om permanente make-up nabij Hoofddorp te laten zetten, maak je een afspraak bij Skin Make Up. Bij Skin Make Up kan je vertrouwen op een strak en professioneel resultaat. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact opnemen

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram