+31850640396 info@skinmakeup.nl

Permanente make-up (semi) Amsterdam

Ben je benieuwd naar wat semi permanente make-up voor jou kan betekenen? Skin Make Up legt je graag uit wat permanente make-up voor jouw gezicht doet tijdens een consult. Je kunt kiezen uit semi permanente make-up laten zetten voor je wenkbrauwen, permanente make-up voor je lippen en permanente make-up eyeliner. Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of er moeite mee heeft om zich op te maken. Permanente make-up voor lippen, wenkbrauwen of ogen is allemaal mogelijk bij Skin Make Up.

Over Skin Make Up

Ozlem Sari is eigenaresse van Skin Make Up. Ze heeft een opleiding schoonheidsspecialist gevolgd en is specialiste in semi permanente make-up. Ze is onder andere opgeleid door internationale artiesten voor het beheersen van de speciale technieken van (semi)permanente make-up. Dankzij deze speciale technieken creëert Sule Ozlem Sari het meest natuurlijke resultaat. Voor een consult en advies over de vormen die bij jouw gezicht passen, maak je een afspraak bij Skin Make Up.

Sule Ozlem Sari is zelfs in het bezit van twee unieke titels van Phi Academy, een wereldleider op het gebied van microblading & semi permanente make up en huidverbetering. Sule Ozlem Sari heeft hiervoor TWEE MASTER titels ontvangen. Voor alle soorten semi permanente make-up kan zij verschillende technieken toepassen. De ene techniek is nog natuurlijker dan de ander, maar het is maar net wat voor resultaat je wilt zien. Bekijk op www.skinmakeup.nl welke technieken zij kan toepassen.

Permanente make-up is investeren

Indien je bij Skin Make Up een behandeling permanente make-up nabij Amsterdam wilt, nemen we daar de tijd voor.  De vorm, kleur en precisie van de permanente make-up zijn daarom ook uiterst belangrijk voor het eindresultaat. Hier steek ik samen met jou dus veel tijd aan. Voor het bepalen van de juiste kleur en vorm kijk ik naar de verschillende eigenschappen van jouw gelaat om zo mooie en bijpassende wenkbrauwen, eyeliner of lippen te creëren. Voor prijzen van permanente make-up kun je op de website kijken bij ‘Tarieven’. Reken voor de behandeling op zo’n 2-2,5 uur.

Ik wil een afspraak maken!

Om permanente make-up nabij Amsterdam te laten zetten, maak je een afspraak bij Skin Make Up. Bij Skin Make Up kun je vertrouwen op een strak en professioneel resultaat. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact opnemen

Contactgegevens

Skin Make Up – Phi Nederland
Pa verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

 

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Phi Nederland Official
Phibrows & Philings Master van Nederland