+31850640396 info@skinmakeup.nl

Microblading Amsterdam

Wellicht heb je er al eens van gehoord of er filmpjes van gezien, maar vraag je je toch af: wat is microblading precies? Microblading is een revolutionaire techniek om permanente make-up in de wenkbrauwen aan te brengen. Het is een soort wenkbrauwtatoeage, maar in tegenstelling tot vroeger worden met microblading flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Microblading wenkbrauwen bestaan dus uit ontzettend dunne getatoeëerde streepjes die net wenkbrauwhaartjes lijken. Het is een zeer verfijnde techniek waarbij natuurlijk volle wenkbrauwen het resultaat zijn.

Wil je microblading wenkbrauwen in Amsterdam laten zetten? Kom dan naar Skin Make Up. Skin Make Up is in het bezit van de titel van Phibrows, een wereldleider op het gebied van microblading & semi permanente make up. Dit is een hele eer aangezien Phibrows de artiesten selecteert die met hun naam mogen werken. Skin Make Up doet erg haar best om op de juiste manier te investeren zodat u het beste resultaat mag verwachten!

LET OP!! Een erkende phibrows artiest is te vinden op het website van PHIBROWS.COM. Specialisten die niet vermeld staan op deze site zijn dan ook geen erkend phi artiesten.

Voordelen van microblading

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat; ze geven je gezicht expressie en uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen zorgen dus al snel voor een verzorgde eerste indruk van het gezicht. Microblading voor je wenkbrauwen heeft vele voordelen. Omdat het permanente make-up is, is het perfect onder alle omstandigheden, je hebt er namelijk geen omkijken naar. Dus ook tijdens het sporten, een dagje sauna of tijdens het zwemmen zijn jouw wenkbrauwen on fleek en ogen ze zeer verzorgd. Met microblading zijn zelfs littekens in de wenkbrauwen te camoufleren. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up zoals microblading vaak de oplossing. Het resultaat van microblading blijft gemiddeld één tot drie jaar zitten. Dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl.

Maak een afspraak

Heb je interesse in een microblading behandeling voor je wenkbrauwen? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Heb je eerst nog vragen over microblading wenkbrauwen in Amsterdam laten zetten? Stel ze gerust door te bellen naar +3163959333 of door te mailen naar info@skinmakeup.nl. Als je benieuwd bent naar de tarieven, kun je die ook op onze website bekijken Je bent van harte welkom bij Skin Make Up in Hillegom.

Contact opnemen

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram