+31850640396 info@skinmakeup.nl

De tijd van de traditionele methodes om de huid te verzorgen ligt achter ons. Met onze next generation treatments en een op jouw huid afgestemd advies voor thuisproducten, bieden wij behandelingen aan die echt een zichtbaar resultaat leveren.

Speciaal afgestemd op jouw  huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het!

Philings microneedling is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Philings pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae / striemen

Skin Make Up® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele fruitzuur peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

Het effect van een ooglift zonder operatie. Zeg botox en fillers maar vaarwel! Phi-ion plasmalift is de nieuwe holistische methode om al uw zichtbaar te verminderen/ verwijderen en toch uw eigen gezicht behouden.

 Phi Ion PLASMA pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkig huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Met een thermage behandeling kan de huid strakker en soepeler worden gemaakt. Thermage wordt met name gebruikt voor het liften van de huid in het gezicht. Maar ook voor hangende huid bij de buik, de armen en benen kan een thermage behandeling uitkomst bieden.

Thermage is een niet-operatieve behandeling waarbij door middel van radiofrequente energie (geluidsgolven) de huid strakker en soepeler wordt gemaakt. De behandeling kan worden toegepast op elk lichaamsdeel met een te slappe huid of onderhuidse vetophoping.

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Bij Carbon Laser Peeling wordt de huid behandeld met de zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes.

Onze specialized masker zorgt ervoor, dat uw huid gemineraliseerd, gevoed en gehydrateerd wordt. Zeer geschikt voor de veeleisende, verwaarloosde en ouder wordende huid, maar ook zeer geschikt voor de gevoelige, allergische, vette en jongere huid. De maskers zijn op basis van algen. Deze bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals Vitamine A, B en C en hebben een verstevigende werking.

”DIEPE WERKING DOOR 3-VOUDIGE TECHNOLOGIE”

Lange, volle en gekrulde wimpers geven elke vrouw een mooie, frisse ooglook. Vrouwen willen ze dan ook lang, vol, zwart en zo dik mogelijk. Gekrulde wimpers geven een open en aantrekkelijke blik. Logisch eigenlijk, doordat ze omhoog staan, zie je meer lengte en ze lijken dan ook gewoon langer! Met de lashlift behandeling is het mogelijk op een eenvoudig en snelle manier een wimperverlenging te verkrijgen zonder wimperextensions. Ideaal dus voor vrouwen die zich niet prettig voelen bij wimperextensions of kunstwimpers en deze als minder comfortabel ervaren.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste punt van je gezicht. Door je wenkbrauwen te stylen kun je een sprekendere of open uitstraling krijgen. Zijn jouw wenkbrauwen in de juiste vorm waardoor je gezicht nog meer spreekt?